• Menu
  • Zoek
  • Login

Architectuur en Constructie

Onverbrekelijk verbonden

 

Architectuur en constructie zijn letterlijk en figuurlijk onverbrekelijk met elkaar verbonden. Architectonische hoogtepunten in schoonheid en innovatie zijn altijd ook constructieve hoogtepunten met intelligente constructieve oplossingen. Juist de symbiose van architectuur en constructie kenmerkt de beste bouwkundige prestaties.

Ook in de meer alledaagse bouwpraktijk zijn aangename en functionele gebouwen en bouwwerken het resultaat van samenwerking en wederzijdse beïnvloeding tussen architect en constructeur.

architectuur constructieArchitectuur en constructie zijn onverbrekelijk met elkaar verbondenHet Cement&BetonCentrum rekent het tot haar taak deze samenwerking te versterken. Daarbij staat het materiaal beton centraal.

 

Beton voor intelligente constructies en boeiende structuren

Om het beste uit beton te halen ten dienste van architectuur en constructie wordt de dialoog uitgebreid naar de betontechnologie. Ontwikkeling van nieuwe eigenschappen, prestaties en toepassingen is het meest kansrijk in deze driehoeksrelatie van architectuur, constructie en technologie.

 

 

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

 

logo_cement_schuin

Hét platform van en voor constructief ontwerpers en constructeurs in de civiele bouw, woningbouw en utiliteitsbouw als het gaat over bouwen met beton.

Bezoek Cement     

Screenshot-Tektoniek-2

Tektoniek is het communicatieplatform voor kennis en netwerk over architectuur in beton. Via lezingen, projectbezoeken, workshops, expert meetings en online communicatie wordt informatie, inspiratie en ondersteuning geboden aan (toekomstige) architecten, bouwkundigen en producenten.

Tektoniek is een initiatief van het Cement&BetonCentrum.

Tektoniek